ARKADA SUNNY HOTEL HVAR BY VALAMAR

2/5

Lokacija:

Hotel Arkada smješten je u neposrednoj blizini mora, 3 minute vožnje od središta Staroga Grada.Objekt je okružen borovom šumom i mediteranskim raslinjem poput maslina, ružmarina i lavande.Vrhunska lokacija u uvali nadomak Starog Grada na otoku Hvaru.

Smještaj: 

Sve sobe su sa balkonom, klimatizirane. U sobama je dostupan besplatan WIFI.

Usluga:

All Inclusive light: Produženi doručak i rani ručak od 7 do 13 sati te svakodnevne tematske večere od 19 do 20.30 (bezalkoholna pića iz šankomata uključena u cijenu uz sve obroke, a vino i pivo uključeno tijekom ranog ručka i večere).

Valfresco 24/7 – poslužite se bogatim izborom sendviča, salata i slastica iz vitrine Valfresco dostupne čitav dan.

Sadržaji:

 Vanjski bazen, KidsClub – igraonica za djecu svih uzrasta s mnoštvom igračaka, stijenom za penjanje, raznim igrama, kutkom za čitanje i igraćom konzolom, digitalna biblioteka i zona Chill & Play. Stolni nogomet, stolni tenis, bilijar, korištenje terena za nogomet i košarku.  Napomena: Sportski tereni su podložni promjenama uslova korištenja obzirom da će isti biti u okviru novog Green resort-a.

Plaža:

Hotelska privatna šljunčana plaža. Ležaljke i suncobrani oko bazena  su besplatni, u skladu sa raspoloživosti.Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Dodatne informacije:

Check in je od 14:00h, a check out do 10:00h.Hotel posjeduje veliki parking prostor za goste, dostupan bez nadoplate.