RAMADA HOTEL & SUITES KRANJSKA GORA

4/5

Lokacija:
hotel uz glavnu šetnicu, 150 metara od skijališta i centra mjesta (bivši Hotel Prisank).

Smještaj:
110 soba dvokrevetne, tu┼í/WC, telefon, mogu─çnost dodatnog le┼żaja.

Sadr┼żaji:

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora (ex. Grand hotel Prisank) , sa svojim izgledom jedan je od najslikovitijih arhitekturnih izdanja u Kranjskoj Gori. Hotel je smje┼íten u sredi┼ítu Kranjske Gore, a od skijali┼íta je udaljen samo 100 metara. Odli─Źna lokacija omogu─çuje Vam da lako i brzo do─Ĺete do svih va┼żnijih odredi┼íta u Kranjskoj Gori i okolici,a zbog svog polo┼żaja uz glavnu prometnicu uvijek je u srcu lokalnih doga─Ĺanja.

Hotel je poznat po bogatoj gastronomskoj ponudi. Hotelski restoran nudi ┼ívedski stol, a kuhari pripremaju delicije iz svih krajeva svijeta. Za preporuku je talijanski restoran Via Napoli, a nakon dobrog obroka priu┼ítite si ┼íalicu kave ili ─Źaja, dok za desert preporu─Źujemo odlazak u kafi─ç London. Za sve one kojima nakon napornog dana preostane dovoljno energije, preporu─Źa se okupljanje u Pubu uz glazbu u┼żivo i zabavni program, a ne nedostaju ni koncerti, te prijenosi utakmica na velikom ekranu.

Ramada Hotel & Suites je pogodan za sve kojima je va┼żna lokacija, dobra hrana, zabava, prijateljsko i uslu┼żno osoblje.

caffe bar, ─Źajni bar, restoran, dvorana s TV, bilijard, prostor za skija┼íku opremu, parking.

Sport i zabava: gosti mogu koristiti bazene i saune u hotelu Ramada Resort.

Usluga:
Polupansion – doru─Źak i ve─Źera (ve─Źera u hotelu Kompas udaljenom 300 metara u zimskoj sezoni 2022/2023).

Dodatne informacije:

Check in je od 15h, check out do 10h.