HOTEL ROGLA

3/5

Lokacija: 

RENOVIRAN za sezonu 2018/2019

Hotel Rogla je pristupačan hotel koji nudi unutrašnji bazen i spa te se nalazi u neposrednoj blizini skijališta na nadmorskoj visini od 1.517 metara. Hotel Rogla se nalazi u istoj zgradi kao i hotel Planja. Oba hotela su izravno povezana s unutarnjim bazenom.

Za pristup skijalištu potrebno je samo prijeći cestu.

Smještaj:

88 soba

SOBA 1/2(+1):
manje sobe, sat TV, kupatilo (tuš, WC); dodatni ležaj primjeren je za djecu do 12 godina. 15 soba ima balkone. Dodatni se ležaj izvuče ispod kreveta.
veličina soba sa kupatilom je cca. 14 m2 – dakle veoma male sobe

Sadržaji:
U hotelu se nalazi velik pansionski restoran s bifeom za samoposluživanje. Bogata je i izvanpansionska ponuda kod koje će vam majstori kuhinje pripremiti tradicionalna pohorska jela i ukusne deserte. Poseban ambijent dočarat ćemo vam u Staroj koči, gdje ćemo vas uz kamin razmaziti kulinarikom i probranim vinima.

U hotelu se nalaze i velika višenamjenska dvorana, aperitiv bar, sobe za seminare, galerija, kutak za djecu, informativna točka, kutak za internet, a na recepciji hotela se nalazi i prodavaonica suvenira.

Posjetitelji Rogle mogu uživati opuštajući se u suvremeno opremljenom wellness centru, ”Zemlji dobrog raspoloženja”, saunama, unutarnjem bazenu, whirlpoolu, dječjem bazenu, kupkama i masažama.
Pristup ski odnosno planinski bus Rogla – Zreče – Rogla (po voznom redu)

Aktivnosti:
skijanje, sportski ribolov, tenis, biciklizam, šetnja do vidikovca, posjet podrumu Zlati grič, razgledanje Žičkog kartuzijanskog samostana, dvorca Trebnik, šetnja do Lovrenških jezera, posjet KSEVTA-u (Kulturni centar europske svemirske tehnologije)

Internet:
neograničen besplatni pristup za goste koji upotrebljavaju bilo koji program iz važećeg cjenika

Parking:
besplatno vanjsko parkiralište, mogućnost nadoplate za garažu 10 €/dan

Hrana:
samoposlužujući doručak; te večera s klasičnom poslugom (5 menija)
Kućni ljubimci:
nisu dozvoljeni

Dodatne informacije:

Check in od 14h, check out do 10h.