HOTEL OSEJAVA MAKARSKA

4/5

Lokacija: 

Potpuno novi Hotel Osejava s predivnim pogledom na more nalazi se u centru Makarske, na šetalištu i okružen je trima veličanstvenim plažama. Kombinacija tradicionalnog i modernog uređenja i ljubazno, susretljivo osoblje učinit će vaš odmor nezaboravnim.

Smještaj: 

Hotel posjeduje 45 soba i 5 apartmana. Sobe, kao i interijer cijeloga hotela tako postaju male urbane vinjete dalmatinske arhitekture, a fotografski murali poetiziraju interijer. Sve sobe su klimatizirane, imaju TV, internet, telefon, mini bar, sef, fen.

Usluga: 

Noćenje sa doručkom.

Sadržaji:

Hotel Osejava ima dva restorana i dvije prekrasne terase sa kojih se pružaju spektakularni pogledi na Makarsku luku – Coffee and Pastry shop Kantun, Restoran Parangal, Sushi Bar Osejava.

Wellness & Spa centar hotela svojim jedinstvenim ambijentom gostima pruža utočište za odmor i opuštanje, mjesto u kojem ćete doživjeti potpunu revitalizaciju duha i tijela. Vrhunski wellness stručnjaci pobrinut će se da vaše lice i tijelo dobiju najbolji mogući tretman, koristeći pritom vrhunske preparate. Bazen i osunčana terasa nude veličanstven pogled na more i park šumu Osejava dok uživate u nezaboravnom wellness iskustvu.

Plaža: 

Plaža u neposrednoj blizini hotela.

Dodatne informacije: 

Check in je od 14:00h, a check out do 10:00h.