BLU HOTEL ACQUASERIA PONTE DI LEGNO

4/5

Lokacija: 

Smješten na dnu skupine Adamello Group i Presanella, smješten između Lombardije i Trentinog Alto Adigea, hotel je savršen spoj tradicije i modernih turističkih potreba. Mnogobrojne mogućnosti zabave i SPA površine 400m2 ponudit će vam ugodno i opuštajuće iskustvo.
Smještaj:
Blu Hotel Acquaseria ima 83 sobe, standardne, junior suite i family sobe  Opremljeni su prirodnim materijalima i nealergenim parketom; telefonom, TV-om, sefom, sušilom za kosu, minibarom i besplatnom wi-fi vezom.
Sadržaj:
Blu Hotel Acquaseria ima elegantan wellness centar opremljen malim zatvorenim bazenom s jacuzzijem, saunom, bio saunom, turskom kupelji, solarijem. Dostupne su i masaže i wellness tretmani.

Mini klub dostupan je za djecu od 4 do 11 godina, piano bar će vas radovati tri puta tjedno, a aktivnosti dnevne i večernje zabave dostupne su i od 21.12.2019 do 29.03.2020.

Nadalje, Blu Hotel Acquaseria nudi američki bar, restoran, sobu s biljarom, teretanu i opremljenu dvoranu za sastanke koja može primiti do 70 ljudi.

Na raspolaganju je besplatan WiFi, a za ljubitelje skijanja usluga prijevoza od/do skijaških staza (u određeno vrijeme) od 21.12.2019 do 29.03.2020.
Obavezna SUBOTA-SUBOTA

NAPOMENA:
Minimalan boravak od 7 noćenja !

Kućni ljubimci – dozvoljeni (20€/dan)
Dodatne informacije:

Check in od 15h, check out do 10h.